till salu

Välkommen att kontakta mig för pris på info@pernilladeurell.com

Skriv titel på den/de verk du är intresserad av i ditt mail. Du får svar inom tre dagar.


Har du sett något du vill köpa på en utställning men som saknas här? Inga problem; maila mig! Tavlan kanske står här och väntar på dig..


Akrylmålning 41x33 cm Titel Oväntat möte

I dimman gav de sig av, en för att finna äventyr, den andra för att slå sig ner på favoritplatsen. Så kom det sig att de plötsligt hörde varandras ljud. Och någonstans kände de båda, på samma gång, att de hade mer gemensamt än vad någon skulle kunna tro. 

Akrylmålning 54x73 cm Titel Räddaren i nöden

Även i den ensammaste timmen kan man ana att räddning finns. Som en doft av forna dagars sol när du står genomblöt och huttrande i regn och dimma. Den som vågar försöka hoppas kan ana räddande vingslag. Det du hör är dina slag. Det har blivit dags att ta emot räddaren i nöden.


Akrylmålning 66x96 cm Titel Hitta hem

Du är antagligen inte ensam i att söka ett hem, försöka hitta hem, vi jobbar alla på våra hus och kojor. I vissa stunder är vi där. Så självklart hemma, på vår plats. Rötter växer där vi står. En sådan plats glömmer du aldrig.


Akrylmålning 50x56 cm Titel Fjärilar i magen

Att vinna eller försvinna. Den eviga gåtan. Blir tydligare när du vill extra extra mycket. Fötterna lämnar marken, du svävar, knappt synligt. Det gör det svårare att komma fram. Blunda, låt fjärilarna bära dig. Bära till svaret. Vinst eller nit? Bäst att liksom bara..flyga dit.

Akrylmålning 30x30 cm Titel Bollsommar

En boll gör ingen sommar. Solen ropar bland träd, spelar sitt på gräset. Ljuset ekar. Inga fötter sparkar boll, inga glada ben som skuggar. Solens trötta, vackert dova kvällssken och du med boll och ensamt spring i ben.